• 118
    kimsenin "xg istatistik verisi" ile bir sorunu olduğunu ya da bu veriyi anlamadığını düşünmüyorum. bu veri üzerinden insanlara ders verilmeye çalışılması ve onlara cahil muamelesi yapılması ile ilgili sorunu var insanların. sahada oynanan futbolu görüyoruz. galatasaray'ın ligdeki sıralamasını görüyoruz, bizim üstümüzdeki anadolu takımlarının kısıtlı bütçeleri ve bizim seviyemizde olmayan oyuncuları ile oynamaya çalıştığı futbolu aldıkları puanları görüyoruz. 3 yıllık planlama gençleştirme deyip de alt yapıdan çıkan genç cocuklara maçlarda verilen komik süreleri görüyoruz. ben basit bir futbolseverim ve en basitinden sene başında 27 yaşındaki ismail çipe ile yeni sözleşme imzalanırken ismail'in hangi kalecilik meziyetlerine göre mukavele uzatıldığını bilmek istiyorum ne sebeple maçlarda 11 başlatıldığını öğrenmek istiyorum. yetersiz olduğunu dünya alem biliyorken ısrarla kendisini takımda tutan ve oynatan hocanın futbolun hangi doğruları için bunu yaptığını taraftara anlatmasını istiyorum. halil dervişoğlunu aldırtan kişinin fatih terim olduğunu aynı terim'in mostafa muhammed'i 2021 ocak transfer döneminde adını deklare ederek aldırttığını biliyoruz şimdi bu oyuncuları gol kaçırması üzerinden eleştiriyoruz.

    bu takımın xg, gol kaçırma, duran toptan gol bulamama sorunlarından ziyade en başta teknik heyetin futbolcuları idare edememe sorunu, taktik disiplin eksikliği, saha içerisinde oyuncuların yaşadığı mental yönden eksiklikler, forma adalesizliği, liyakat gibi çok daha büyük problemleri var. bu sorunlara odaklanıp neşterin buraya vurulmasını istiyoruz.

    bir kısım taraftarın "söylediklerinin tam tersi çıktı diye çok sevdiği hocasına toz kondurmayayım" diye üzerinden ahkam kestiği, insanları cahil ilan ettiği istatistiki veri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın