aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 10
    içeriklerini güncellemeye ve genişletmeye devam eden oluşum. sadece bu seneyle kalmayıp 2000'li yılların başına kadar gitmeleri sevindirici.

    şu ana kadar yayınlanan maçlardan iki tanesi favori maçlarım oldu. bir tanesi real madrid ve united arasında oynanan maç, diğeri ise inter ve milan arasında geçen karşılaşma.
    https://www.youtube.com/watch?v=dfs5u32-t6M
    https://www.youtube.com/watch?v=6p7HsflADFM

    eski maçları izlediğinizde futbolun nasıl bir evrim geçirdiğini bir kez daha fark ediyorsunuz. oldukça amatör duruyor ama daha akıcı ve zevkli. top sahanın bir ucundan diğer ucuna birkaç saniyede ulaşabiliyor. orta sahada serbest vuruşlardan kaleye çekilen sert şutların ne kadar etkili olduğunu fark edebilirsiniz. şu an mevcut konjektürde böyle bir şey pek mümkün değil. bunun yanında savunmada rakibe bırakılan boşluklar, oyuncular arasındaki devasa mesafeler gibi eksiklik diyebileceğimiz durumlar göze çarpıyor. futbol artık çok daha sıkı ve makine düzeyinde işliyor. 2022 yılında bu futbol oynanmaya çalışsa, oynayan takım delik deşik olur herhalde. yine de eski maç özetlerini izlerken daha fazla zevk aldığımı itiraf etmem gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın