resim
Francesco Farioli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ajax
Yaş:35
Uyruk:İtalya
  • 154
    basının kendisinin çalıp kendisinin oynadığı , taraftarların da bu duruma alkış tuttuğu bir habere konu olmuş teknik direktör.

    basın öncelikle başkan'ın önerdiğini ama fatih terim'in kabul etmediğini yazdı. sonra yavaş yavaş gerçek ortaya çıktı fakat bu yalan o kadar çok konuşuldu ki gerçeğin hiç bir anlamı kalmadı.

    bunu aslında en iyi bizim bilmemiz lazım. mesela 2021-2022 sezonunun ilk yarısında karagümrük ile oynamadan bertolacci haberleri çıktı hatta burada tartışıldı. maç bitti, ondan sonra gören duyan oldu mu bununla alakalı bir haber? yok. ve bingo bertolacci kayserispor'a gitti.

    2020-2021 sezonunda semih kaya, adem büyük, 2021-2022 sezonunda irfan can eğribayat üzerinden o kadar karalayıcı haberler yaptılar ki, oyuncular bile istedikleri oyunu oynayamadılar. taktikleri belliydi, galatasaray'a karşı hata yaparsan altında bir şey ararız ama aynı hassasiyeti ramazan civelek ya da atınç nukan hakkında duymadık.

    burada da passat medyasının oyununa geldik ve gelmeye devam ediyoruz. aslında bu oyunlar da tam taraftarın istediğini veriyor. nedir büyük çoğunluğun hem fikir olduğu konu ? teknik ekibin sayıca yetersiz olması, peki ne yapar bunu bilen tahir kum ve tayfası? oradan vurur.

    belki de farioli yardımcı teknik direktörlüğü aklının ucundan geçirmiyor ama bizimkilere göre teklif yapıldı, kabul etti ve hoca karizmasını çizmemek için kabul etmedi.

    burak elmas yönetimi başarılı olmak istiyorsa medyada etkin olmalıdır. eğer bunu yapamazlarsa gelecekleri çok fazla olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın