• 53
    kendi liginde küme düşmemeye oynayan takımlardan 3 gol yemememiz, kendi sahamızda rezil olmamamız, sürekli "hakem hakem hakem" duymamamız için artık destek vermediğim kampanya.
    kulüp finansal tablolarda borç mu yazmış, aldığı kredi ile faiz ödemeleri takla mı atmış, maaşlar ödenmemiş, bankalar birliği ödemesinde sorun mu var zerre umrumda değil artık. gelen finansal tabloları zayıf diksiyon ile divana açıklayacak ben değilim, sarı kırmızı kravat takıp kem küm edecek de ben değilim.
    25 milyon euro harcamış takımın küme düşmemesi için bir 20 daha atalım. piatek, gedson, solbakken vs olursa en azından rezil olmayız.
    tabi denizlispor gibi takımlardan 3 tane yememeyi, onlardan daha kötü duran top kullanmayı, laubali oyuncuları, pres denmeye çalışılan şeyi nasıl geliştirecek transfer bilmiyorum. ama olsun, transfer isteyenler sonuçta hep iyi niyetli biz de kötü niyetliydik. finansal tabloları falan da açan biz değiliz, derneğe yazılan borçlara iç karartan, hisseleri satıldıkça üzülen de biz değiliz. biz hep kötü kişileriz.

    bu saatten sonra galatasaray adası mı satarlar, kulübün kredilere garanti verilmeyen bir kaç binasını kredi garantisi olarak mı kullanırlar bilemem. zaten kimsenin de umrunda değil.

    ali babanın çiftliğine dönen takımın konyaspor kadar olması için 20-30-40m euro harcansın. teknik ekip ne isterse yapılsın, gerekirse amatör takımlar kapatılsın, bütçe buraya harcansın, diğer şubeler kapansın hepsi buraya aksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın