2021-22 Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Maçı
21:00 Ali Sami Yen Arena
8 - 9
Penaltılar Sonucu
  • 425
    xg'miz 150, gol pozisyonumuz 3477, direkten dönen topumuz 86, şutumuz 13 milyon, rakip sahadaki pasımız 3423432424 aslında biz maçı 15-3 kazandık çünkü süper oynadık ama hakem maçı elimizden aldı arkadaşlar. kaybetme sebebi bu.

    rakip 2. ligin en az gol atan 2. takımı olması, vasat kere vasat olması, yedek kulübesinde sadece 5 kişi olması, senin uzatmalarda 1.8 milyon euro maaş verdiğin sol bek girerken rakibinin girecek oyuncusunun kalmaması, tek taktiğinin kontra atak olup havaya diktikleri her topun tehlikeli olması dışında bütün argümanlarımız sağlam ve istikrarlı; hakem ve tff tarafından maça müdahale edilmiştir. biz aslında süper oynadık.

    yediniz mi? afiyet olsun. ben yemedim. daha gelmedi ama eminim bu minvalde açıklamalar gelecek.

    büyük oranda ilk 11'miz ile çıktığımız maçta, kerem ve halil'i sokmadan maçı çeviremiyorsun, denizliyi yenemiyoruz ama istatistik cart curt, hakem cart curt, tff cart curt. sahada en ufak bir taktik gören var mı? ilerde halı saha misali plansız ve özensiz presten başka ne var? rakip topu havaya diktiği an kalemizde top. bu ne rezillik? hala bu oyunun nesini öveceğiz? galatasaray artık vasatlığa hapsedilmiştir.

    denizli'deki çocuklara da helal olsun. bu kadar yoklukta anca bu kadar iyi mücadele edilirdi. yolunuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın