• 444
    yeniden yapılanma sürecinde neden bonservisli gelecek vaad eden bir genç oyuncu transferi yapılmadığını anlamadığım bölge.

    sağ bek bölgesine boey transferi yaptın ne kadar sakatlanmış da olsa gayet iyi transfer. sol bek için tecrübeli oyuncu koymak istedin o zaman bu aanholt değil mariano tarzı aklıyla oynayabilen biri olmalıydı. madem aanholt gibi çizgiye inen dinamizm yaratacak bir oyuncu aranıyordu bu tercih genç futbolcudan yana kullanmalıydı.

    aanholt bence ne vereceği az çok tahmin edilen bir futbolcuydu ve totale bakınca 2-3 maç hariç sınıfta kaldı. verdiğimiz yıllık ücrette 1.9 gayet gereksizdi.

    şu an gelinen nokta için aanholt lazio'ya gidip oraya genç futbolcu transferi haberleri görüyoruz madem böyle olacaktı bunu neden sezon başında yapmadık.

    yedlin ve aanholt zaten epl'de ortalama bir seviyede oynayabilseler devam ederlerdi. diyeceksiniz ki epl'de ortalama seviye olsa zaten niye gelsinler fakat epl'de vasat bir oyuncu kusura bakmayın ama bize gelince de maalesef iş yapmıyor.

    benim adayım iki yıldır takip ettiğim (bkz: liberato cacace). şimdi transfermark sitesine girip alakazam ya adam belçika ligi 16.sırasında boy gösteren takımın sol bek'i bula bula bunu mu önerdin diyeceksiniz. sizlere marcao geldiğinde takımı kaçıncı sıradaydı diyerek cevabımı vermiş olayım.

    luyindamayı koy takasa al cebinden para çıkarmana bile gerek kalmaz. luyindama'dan daha az yıllık ücrete gelir oynar. aanholt'un yarı ücretine yerini doldurmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın