• 31
    dolaylı olarak sonuna kadar katıldığım kampanya. popülist yaklaşımlar mevcut ekonomik düzende bizi çok geriye götürür, bir kez daha ffp belasıyla uğraşmayalım, kaç sene neler çektik biz biliyoruz.

    avrupa bir illüzyon, kupa kazanacağız motivasyonuyla ilerlemek çok yanlış olur. hata payının olmadığı iki maçlı eliminasyon sistemine girdik. ayaklarımız yere sağlam basmalı. amaç seneye de buraları oynamak, buralarının üstüne çıkmak olmalı, bu şekilde plan yapılmalı.

    ligde ise 10.yuz, 11. olabilir 27 aralık 2021 akşamı bittiğinde. şampiyonluk şansımız yok, bana kalırsa ilk 3 şansımız da yok ama elbette ki buraları göreceğimize inananlar vardır, saygı duyuyorum. lig 3. olmak için devre arasında 10 milyon euro harcamamalıyız. eldeki kadroyla da 3. olunabilir net bir şekilde, her şeyin çözümü transferle olmamalı, bunlar çok ciddi paralar geliri tl olan bizim gibi takımlar için.

    transfer yapılacaksa da finansmanı kesinlikle sattığımız oyuncular üzerinden olmalı. 10 milyona adam sattıysak 9.9 milyon eurosuyla transfer yapalım gibi, transfer dönemi bittiğinde kasa ekside olmasın, olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın