resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 499
    hoca bartuğ’u kadroya alıp bir maçta son dakikalarda oyuna sokmuştu. doğru yanlış hocanın tarzı bu. ozan’a da böyle yapmıştı. bir nevi seni oynatmayı düşünüyorum ama yapman gerekenler var mesajı.

    ancak kendisi sözleşme uzatmaya yanaşmıyor. üstüne come to fenerbahçe mesajını beğenmesi falan kadroya alınmamasını doğru buluyorum.

    altyapı oyuncusuna nasıl yaklaşılması gerektiği, şans bulamaması falan bunlar anlaşılabilir eleştiriler. ama ben daha klasik yaklaşıyorum. altyapıdan bir oyuncuyu yetiştirmek için onlarca oyuncuya bakıyorsunuz, masraf yapıyorsunuz ama o oyuncu daha olmadan sözleşme uzatmaya yanaşmıyor, bu bence kabul edilebilir değil. fenerbahçeli denilen kerem, formunun zirve yaptığı dönemde anlaştığı ücretten tak diye sözleşme imzaladı. altyapı topçusu da kendisine oynatma sinyalleri verilmişken o sözleşmeyi imzalamalı.

    sözleşme imzalamadığı sürece kadroya gireceğini sanmıyorum. belki kupa maçında oynatılıp sözleşme mesajı verilebilir.

    hocanın oynatmama meselesini ben de eleştiriyorum. ama tarzı öyle, ya hazır oyuncu olacak ya da kerem, ozan gibi formatı söke söke alacak.

    bu arada bazı şeyleri fazla abartıyoruz. bartuğ potansiyelli oyuncu ama dünya starı olacak potansiyeli yok. ha bu olamayacağı anlamına gelmiyor. ama şimdilik elimizden yeni tugay’ı kaçırdık demeye de gerek yok. atalay ve ozan kabak yaş gruplarında enternasyonel futbolcu adayıydı, yunus akgün değildi. ama yunus, atalay’ın önüne geçti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın