resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 489
    bartuğ meselesini biraz geniş biraz da basit düşünerek yorumlamak lazım.

    bu konuda tek soru sorulmalı;

    galatasaray altyapısından çıkmış, galatasaray'da hiç süre verilmeyerek başka takıma satılmış ya da gitmiş herhangi bir oyuncu yıldız statüsüne kavuşabilmiş mi? hadi yıldız statüsünü geçtim iyi oyuncu seviyesine çıkabilmiş mi? yani bugüne kadar "ulan biz bu adamı hiç oynatmadan sattık ama bak nerelere geldi" dediğimiz bir oyuncu var mı? kısaca bizim değerini bilemediğimiz, hocalarımızın oynatmadığı ama sonradan da mesela bir merih demiral olan bir oyuncu var mı?

    o yüzden çok da şey etmeyin. kimse aptal değil; en azından galatasaray kulübünde böyle bir aptallık mevcut değil; elinde iyi oyuncu olmaya aday bir oyuncu varsa mutlaka şans bulacaktır. instagram'da onu yapmış bunu yapmış boş işler bunlar, oyuncu iyiyse her şey yenilir yutulur. doğru ya da yanlış, ondan bahsetmiyorum ama gerçek budur. örnekleri de bizim geçmişimizde mevcuttur.

    bartuğ özeline gelecek olursak, önümüzde yunus akgün örneği var. yunus'u satmadık, yunus'u serbest bırakmadık; yunus'dan beklentiler var bu sebeple de kiraya verildi. mesela yunus'u satmış olsak ve bugün gösterdiği performansa bakarak yukarda bahsettiğim şeyi söylebilirdik. biz oynatmadık ama bak adam aslında iyiymiş diyebilirdik. şu an ne diyoruz? evet yunus'dan beklentiler var zaten bunun için kiraya verildi diyoruz. bartuğ için de ne diyeceğimizi önümüzdeki günlerde göreceğiz. bartuğ bu takımdan ayrılırsa, ilerde de bartuğ'dan hiçbir şey olmayacağını hep beraber göreceğiz. neden? çünkü daha bu takımdan hiç oynamadan ayrılıp da herhangi bir yere gelen hiçbir oyuncu olmadı. bartuğ da istisna olmayacaktır. tersi olur bartuğ takımda kalır, oynatılır ya da kiraya verilirse bekleyeceğiz, göreceğiz. iyi bir oyuncu da olabilir ya da yine örnekleri olduğu gibi vasat bir oyuncu da kalabilir. bunu da zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın