resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 482
    21 aralık 2021 adana demirspor galatasaray maçında yunus akgün rakipte idi ve yaptıkları ortada.
    bizimse maçın dışında 3 yıllık planlamamız var, sahada da babel, feghouli, yedlin ve aytaç'ımız var.
    yunus'umuz gitmiş kurtarmış kendini ama geride atalay ve bartuğ var. uğruna savaşlar verip kenarda unuttuğumuz oğulcan var. iyi oyunu ve galibiyeti unuttuk, lig bizim için bitti, bari bunları kazanalım.
    22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçında skor 3-0 iken oyuna atılan bir atalay babacan vardı, sonrasında saniye olsun forma yüzü görmedi.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçında da bartuğ kardeşimiz sorumluluk verilerek, cesaret timsali hocamız tarafından 93. dakikada oyuna sokuldu, sonrasında yine saniye süre yok.

    o süre zarfında feghouli, babel, aytaç oynadı. 7 maçta galibiyet yok. sorsan formayı oyuncu hakedecek.

    unutulmuş görünüyor ama kerem aktürkoğlu da forma adaletinin olmadığına net kanıttır. şu anda 11'in değişmez ismi olarak görülüyor ama geçen sene bulduğu her fırsatı çok iyi değerlendirmesine rağmen akbaba'yı, babel'i bir türlü kesemiyordu. sözleşme soruları nedeniyle sezona geç başlamış gibi olmuştu. ilk 4 maç kadroda yok, sonraki 5 maçta toplam aldığı süre 13 dakika civarında. yanlış anlaşılmasın 4 dakika civarı süre bulabildiği 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçında golü var. sezon boyunca ilk yarıları çöpe atmak alışkanlığımız gereği akbaba'ya falan süre verip bu çocuğu bekletiyorduk.
    unutulmasın çok istenileni oynatmam istenmeyeni çıkarmam cümlesi bu isimleri refere ediyordu.

    kimse kimseyi kandırmasın kerem'in bu aşamaya gelmesinde teknik heyetin rolü yok. çocuk kazıya kazıya kendi bir aşamaya geldi. tıpkı taylan antalyalı'nın şapkadan 6 numara çıkması gibi. o bölgeye transfer yapılsaydı taylan diye bir ilk 11'imiz olmayacaktı. kerem geçen senenin son düzlüğünde bir gösterge yakmıştı ama yabancı oyuncu sınırı olmasa acaba bu seviyede süre bulabilir miydi? sürekli ocak-temmuz işareti yakan teknik heyet hazır olmuşuna yönelirdi.

    akbaba'ya gösterilen sabır, babel ve feghouli ve hatta belhanda'ya gösterilen sabır atalay, yunus, bartuğ'a gösterilmedi ve gösterilmeyecek de. tribünler tarafından ıslıklanan ömer bayram'a, babel'e, belhanda'ya, yedlin'e sahip çıkıldı ama ali yavuz kol'a çok rahat kapı gösterildi. ben demiyorum ali yavuz uçacaktı ama "ben arkasındayım, galatasaray taraftarı da özvarlığına sahip çıkar" diye sahip çıkılmadı bu potansiyelli gençlere.
    `
    altyapıdan çocuklar oynasın daha iyi geyiği` değil bu, potansiyeli olan özkaynaklara şans verelim diyorum. öyle görüntüde değil ama, kaçırdığı zaman da hadi oğlum diyerek. luyindama kadar hata yapmasına izin vererek, taylan ve berkan kadar hata yapmasına izin vererek oynatalım. hata yapınca atmayalım kulübenin köşelerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın