resim
Zorbay Küçük
Görev:Hakem
Yaş:31
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 196
    bilinçaltı mıdır, mhk tff’nin ekstra telkinleri midir kaldıramadığı bilemiyorum ama son dönemdeki doğranmamızın altında neler olduğunu dışa vuran, söylemleriyle ve tavırlarıyla fatih terim’in ve galatasaray’ın türk futbolunu yönetenler tarafından istenmediğini çok net bir şekilde ortaya koyan operasyon çocuğudur.

    nihat özdemir denen fetö dönmesi fenerbahçe asbaşkanı tff nin başında geviş getiriyor. sanrıları da galatasaray’ın fetöyle bir olarak fenerbahçe’yi küme düşürmeye çalıştığı. neden böyle bir lansman yapıyorlar? çünkü fetöyü dibine kadar fenerbahçe’yle karıştırdılar, zannettikleri kadar masum bir cemiyet olmadığını ve bir terör örgütü olduğunu farkettiklerinde çok geç oldu. ama fetöyle her zaman iş çevirenler kendileriydi? nasıl bu iş çözülecekti? yansıtarak tabi ki. elde delil var mı? yok. gerek yok ki hakan şükür galatasaray’da oynadı, bitti gitti..

    şunu görmemek çok zor, türkiye’de fetönün hala en aktif olduğu yer futbol camiası. emre b. hala rahatça teknik direktörlük yapıyor, fenerbahçe taraftarının şu kadar cemaat mensubu diye adam tff’nin başında. fetö ilişkisi olan futbolcuların adının anılmama durumu ise sadece galatasaray söz konusu olunca var. hakan’la arif’e iade i itibar yapılsın diyecek halim yok, bunlar teröristse hepsi terörist. az terör çok terör olur mu??

    bakın zorbay küçük’ün neler yaptığınızı biliyoruz şeklinde konuşması hayra alamet değil. bunların fatih terim gidince düzeleceğini sanmak bazılarınızın ponçik liberal zihinlerinizde mümkün olabilir ama türkiye’de mümkün değil. hocanın zorbay küçük denen soytarıyı mahkemeye vermesi bu yüzden çok kıymetli. bir yerden açık verilmesi beklendi ve şimdi oradan tüm hakem camiası rahatsız edilecek. söylesin bakalım ne yapmış galatasaray? anlatsın bir bir ne varmış hesap veremeyeceği galatasaray’ın?

    varolma mücadelesi veriyoruz artık. her hafta, art niyetli yönetimler, her hafta galatasaray’ı en çok ben ezerim şovları… birinin bu stresi be haksızlıkları kaldıramayacağı, ya da gereğinden fazla içselleştirerek dikkat çekeceği belliydi. en boktan düzende bile haddinden çok yapılan adaletsizlik birilerini, bazen yapanı bile rahatsız eder. tepkiler garipleşir.

    bu tiyatroda sıçan adam, tecrübesiz, 2 yıl önce mahalle maçları yöneten, haketmeden fifa kokartına koşan “zorbay küçük” oldu.

    yaptıklarıyla, yapamadıklarıyla ortalığı batırdı, sıra bu kadar kozu eline alan galatasaray camiasında. elimizdeki fırsatı iyi değerlendirmeli. bu haydutları, bu bok at izi kalsın zihniyetindeki çeteyi futboldan ebediyen uzaklaştırmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın