resim
Zorbay Küçük
Görev:Hakem
Yaş:31
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 194
    19 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı‘na çok net bir şekilde etki etmiştir ve üç puanımızı çalmıştır. maça etki etmek demek sadece penaltının verilmemesi, atılan golün sayılmaması değildir. bundan çok daha tehlikeli bir olay vardır ki bu zât ilgili maçta bunu dibine kadar göstermiştir.

    2 farklı bir takımın maçını yönetirken en başta yapması gereken görev adil olmasıdır. hakem hatası elbet olabilir ama adaleti sağlamamak bu meslekte ki birisi için kabul edilemezdir. bu soytarı maçın birinci dakikasından doksanıncı dakikaya kadar galatasaray’lı oyunculara art niyetli yaklaşacağını maçtan önce düşünmüş ve maç içinde de sürekli uygulamıştır. futbolcularımızı bağırarak sindirmiş, teknik ekibimizi her sözüyle alay etmiş, kaptanımıza bel altı vurmaya çalışmıştır. resmen galatasaray’ın genç oyuncularına ben bu maçı adil yönetmeyeceğim ne yaparsanız yapın sizi sahada sindireceğim mesajını vermiştir. bir hakemin bunu yapması hatadan çok daha fazladır.

    kendi iş yerinizde böyle bir pozisyonda olduğunuzu düşünün. çalışma arkadaşınız ve size bir proje verildiğini ve başınıza da bu projeyi yönetmek için bir müdür atandığını düşünün. siz müdür tarafından sürekli azarlanırken çalışma arkadaşınıza daha ılımlı ve kontrollü yaklaşıldığını varsayalım. bu projede ki görevleri sağlıklı bir şekilde yerine getirebilirmisiniz ? ya da herhangi bir hakimin dava sırasında bir tarafı azarlarken diğer tarafa canım cimim dediğini gördünüz mü ? zorbay küçük denilen hakem artığı iki tarafa sunması gereken adaleti sunmayıp bu meslekte neredeyse kabul edilmeyecek tek hatayı yapmıştır. bizler doğal olarak kellesini isterken burada aslında hatası yoktu ya demek çok sağlıksız bir durum.

    eğer bu dediklerim yine de sizi tatmin etmiyorsa ilgili maçta olan çok ciddi bir pozisyon hatasını daha söyleyeyim. 3. dakika da top havadayken ve kerem kafasıyla topa vururken tolga ciğeci tarafından topla alakası olmayan bir pozisyonda aşil tendonuna kramponun çivi kısımları ile darbe almıştır. bu pozisyonun futbol oynanan her ülkede karşılığı kırmızı kart olurken, bazılarına göre bizim maça etki etmeyen hakem tarafından bırakın kırmızı kartı bırakın sarı kartı sakin bir şekilde uyarılıp devam edilmiştir. zorbay küçük bu maçta ki tutumuyla galatasaray taraftarının kara listesinin en başına yükselmiştir ve kariyerinin sonuna kadar oradan düşmeyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın