• 578
    eskiden 0,01 tl gibi artar azalırdı bu arkadaş ama maşallah artık 1-2 tl artıyor kimse bu duruma şaşırmıyor bile. ben ülkenin bu duruma gelmesine şaşıyorum. sayfayı yenilediğimde dahi 50 kuruş oynadığı oluyor.

    ağızlarda bir dış güçler lafı almış başını gidiyor. öyle güzel bir algı yaratıldı ki dış güçler doları arttırıyor biride demiyor ki peki bu papua yeni gine kinası *'nı hangi dış güçler arttırıyor. o dış güçler edirneye gelip günü birlik aldığını alıp gidiyor neden bir şey yapmıyorsunuz.***.

    bir tarafta sadece kürt milliyetçiliği üzerinden beslenen milliyetçi bir tayfa, öteki tarafta din üzerinden beslenen başka bir tayfa olunca hal böyle oluyor. ve bu iki tayfanın da ne gerçek bir milliyetçilik nede gerçek bir din inanışları var sadece ama sadece benim gemim yürüsün.

    son olarak her toplum layık olduğu şekilde yönetilir diye bir cümle vardır kime ait olduğu bilmiyorum hatta peygamber efendimizin nasılsanız öyle yönetilirsiniz şeklinde bir hadiside olduğu söylenmektedir. biz bu şekilde yönetilmek istiyoruz, lafa geldi mi her millete tepeden bakan biziz kimseyi beğenmeyen biziz ama bakın dünyanın bedavadan biraz pahallı olan eğlence merkezi olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın