resim
Olimpiu Vasile Moruţan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 923
    eğer set oyununda sofiane feghouli'nin gerisinde görülüyorsa bile benim için yeterli bir açıklama olmaz. öyle bir durumda bile bence oynaması gerek. hem berkan kutlu hem de taylan antalyalı aynı anda sahada olunca hücumda etkinliğimiz düşüyor. o yüzden feghouli oynasa bile morutan da oynamalı. ikisi de hem sağ kanatta hem de sağ içte oynayabilen oyuncular. hadi zor maçlar için bir şey demiyorum, sadece bir tanesi tercih edilebilir. ancak iç sahadaki altay maçına da öyle çıkmayabiliriz yani.

    geçen sene yine ön liberoda taylan antalyalı oynarken sağ iç ve sol iç oyuncuları bu sezon aynı pozisyonda oynayan oyuncular kadar takım defansına yardım etmiyordu. sağ kanatta yine sakat değilken feghouli vardı çoğu zaman. bu sezon neden böyle oynamakta ısrar ediyoruz anlamadım.

    bunun dışında oynamamasından daha büyük mesele son maçlarda sonradan oyuna da girmemesi. feghouli oyundan alınıyor ama sahada yine morutan olmuyor. hatta yeni malatyaspor maçında ilk on birde hem feghouli hem de morutan yoktu. demek ki ikisi arasında çok bir bağlantı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın