• 969
    esas mesele ne yazık ki galatasaray taraftarının geçmişte kalan zihniyetini günümüze uyarlayamaması. açık söyleyeyim bende geç kaldım. güçlü yönetim isteme arzusu ve bunun için mevcut yönetimleri yıpratma politikası hiçbir işe yaramıyor.

    şimdi meseleyi geniş planda açıklayayım. güçlü yönetimden kasıt hakların savunulması. içerisinde tff başkanlarını istifa ettirebilme yeteneği olan yöneticilerin bulunması. tıpkı zamanında ki ergun gürsoy gibi yurdeşen karahasan gibi. bu yöneticilerimizin bulunduğu dönemde ülkemizdeki güç odakları sayısı çok fazla ve ayrışmıştı. iktidarlar koalisyonlardan oluştuğundan ve hassas dengelere sahip olduğundan istediğin şeyleri yaptırabiliyordun rahatlıkla. işte işin püf noktası burası. galatasaray taraftarın çoğunluğu hala böyle çok odaklı güç merkezlerinin olduğu bir ülke var sanıyor. ergun gürsoy ve yurdeşen karahasan tarzı arka planda iş bitiren yöneticiler var sanıyor. yok arkadaşlar. türkiye'de tek güç odağı var. ve o odağın verdiği izin çercevesinde gücünü yansıtabiliyorsun. bunun farkında olursanız güçlü yönetim isteme arzunuzun mantıksız olduğunu zaten anlarsınız.

    sözün kısası başkanlarınızı savunun ve uzun süreli görevlerinde kalmasına izin verin. bazı şeyler tecrübe işi. elbise değiştirir gibi başkan değiştirirseniz kurumsal kimliğiniz zarar göreceği gibi istikrar da yakalayamazsınız. tıpkı bizim yakalayamamız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın