• 962
    çıkıp konuşmakla bir yere varamayacak mevcut galatasaray yönetimi. tek yapmaları gereken şey çalışmak. futbol takımının eksiklerini teknik kadro dahil her neyse çözmek için çalışacaklar. mevcut durumumuzun hakemlerle falan alakası yok. penaltı verilmiyor deniyor da o pozisyonun haricinde pozisyona giremediğimizi kimse söylemiyor. marsilya’ya karşı 4 atıp 4 tane de kaçıracak kadar oynayabiliyorsan, sivas’a, malatya’ya, altay’a hayli hayli atman gerekmez mi? ya da altay maçında cüneyt çakır olmayan penaltıyı verdi deniyor ama kötü niyetli bir hakem olsa halil’in attığı golü de vermezdi mesela. zira bence orada da faul var. gibi gibi bir sürü şey.

    işin aslı şu ki; senin yardımcı antrenörlerin 3 maçtır maç sonu hakemden başka bir şey konuşamıyor zira oyundan anladıkları falan yok. iyi oynadık ama pozisyona giremedik diyecek kadar şuursuz ve antrenörlükten habersizler.

    ha keza merkez orta sahamız beceriksiz, kenar hücumcularımız beceriksiz, özellikle sağ bekimizden hiç hücum katkısı alamıyoruz. hem oyuna katkı anlamında hem de skor anlamında komple bir forvetimiz yok. biri gol atarken oyuna hiç katılamıyor, diğeri oyuna katılıyor ama bitiriciliği eksik.

    antrenmanlarda belli ki hücum seti çalışmıyoruz. oyunu rakip alana yıkamıyoruz. doğru presi yapamıyor, sekenleri toplayamıyoruz. organize gibi görünen ama avrupa seviyesinin çok altındaki savunmalara karşı bile yaratıcılık problemi çekiyoruz.

    umarım yönetimimiz yukarıda bahsettiğim birçok açmaz varken gidip de, mevcut sisteme karşı yapılacak (bence) beyhude açıklamalar yerine takım içi problemleri çözmek için çalışıyodur. zira 2021-2022 ara transfer dönemi, bankalar birliği anlaşmasından dolayı önümüzdeki 7,5 sene öncesinde oyuncu satmak zorunda olmadan transfer yapabileceğimiz belki de son transfer dönemi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın