• 956
    sabık galatasaray yönetimidir, ve bana göre makamları batıl hale gelmiştir. galatasaray'ın haklarını koruyacağı başta olmak üzere tutmayacakları vaatler verip, taraftara alenen yalan söyleyerek camianın desteğini alıp 30 oy farkla seçim kazanmışlardır. umuyorum burak elmas'ın ve yönetiminin galatasaray'ı kasten bu denli sahipsiz bırakmasının altında herhangi bir maddi veya manevi çıkarının olup olmadığı genel kurul tarafından soruşturulur ve dile getirilir.

    hangi aday seçilirse seçilsin 5 hafta üst üste var eliyle operasyona maruz kalmasına izin vermezdi galatasaray'ın. galatasaray bu kadar müşkül duruma düşürülemezdi. daha önce çok operasyon gördük ama ben bu kadar kör göze parmak tadında ilk defa şahitlik ediyorum. yapıyorlar çünkü herhangi bir karşılığının olmadığını biliyor yapanlar. sebebi tamemen bu kifayetsiz ve basiretsiz yönetimdir.

    nihat özdemir'le yapılan toplantı, nihat iyi de çevresi kötü martavalı, konuşursam yer yerinden oynar hamaseti ve sonucunda nihat özdemir'in ne biliyorsan çık konuş restiyle rezil rüsva olma faslı, galatasaray'ı doğrayan her hakemin ödül olarak sonraki hafta maç alması, servet yardımcı olayı vs. vs. hangi rezilliği yazacağını şaşırıyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın