• 262
    adnan polat'ın en yanlış hamlesi.

    neden mi? sayı veremeyeceğim fakat bu ülkede milyonlarca 18 yaş altı çocuk arda'ya, kewell'a, baros'a, jo'ya, elano'ya hayranken ve bu çocukların çoğunun evinde interneti yoksa (özellikle anadolu'da) ve bu çocukların sarı-kırmızı hayatlarıyla tek bağlantıları, hayranları oldukları futbolcuları görebilecekleri, izleyebilecekleri tek platform televizyonsa ve gs tv'yi ücretsiz izleyemiyorsa bu çocuklar, sadece tırto futbol programları beklemek zorundalarsa, şeytanları, küçükleri dinlemek zorunda kalarak, bu bir hatadır.

    dediler ki "aylık makul fiyata evinizde izleyeceksiniz." (o)))* afedersin. kusura bakma da nereye izliyorsun, evinde digitürk yoksa nasıl izleyeceksin? bunun için bir de digitürk'e para vereceksin de evine kurduracaksın da galatasaray'ı, gönül verdiğin takımı ve hayranı olduğun futbolcuları makul(!) fiyata izlemiş olacaksın. eşşek öldü.

    tamam resmi site aylık 5 de olabilir, ona itirazımız yok ama 10 yaşında sokakta "arda" diyerek topun peşinde koşan çocuk babasına ısrar etse de babaları almaz bu gs tv'yi eve. bu iş bu kadar basit.

    gsmobile, gsbonus, gs.org, gstore.org, gstore bunlara lafımız yok. bunlar övülür ama galatasaralı'ların evinde fb tv çekiyorsa, gs tv yoksa burada takkeyi önüne alıp düşüneceksin biraz.*

    edit: yine, tekrar okumadan bir gazla girdiğim entrymde fark ettiğim anlatım bozuklukları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın