• 276
    kendisinin formula 1 2021 abu dhabi grand prix'sinde şampiyonluğunu kaybetmesinin "kural ihlali" diyenler aynı kurallarda da yarış direktörünün acil durumlarda istediği yetkiyi kullanabileceğini söylüyor. e demek ki başka bir kuralın uygulanışı diye de bakabiliriz. kimse orada sc arkasında böyle bir sezonu bitirmek istemezdi. masi nerden bilsin hamilton'ın 1 tur bile savunma yapamayacağını?

    kendisi bu sezon şampiyonluğu, altında en iyi araç olmasına rağmen hak etmedi. çünkü bu sezon geçmiş sezonlarına göre ona diş gösteren bir rakibi vardı. öyle metrobüs hattından basıp gidemedi yani. bu adam yıllar içinde nasıl savunma yapılır nasıl atak yapılır hepsini unutmuş. çünkü neden hatırlasın? zaten jet motorunu vermişler altına. basıp basıp drs ile düzlüklerde geçecek. ancak işte allah'ın sopası yok. bazen de pilotaj göstermen gerekir. bu sezon tam anlamıyla sınıfta kaldı.

    perez 20 tur falan harcanmış "soft" lastiklerle, kendisi ise yepyeni lastiklerle, 2 tur (yanılmıyorsam) arkasında tuttu. üstelik de ders diye okutulacak bir savunmayla. ama beyzademiz "bu çok tehlikeli sürüş hüühühhü" diye ağlıyordu arkasında. 2 tur geçemedi perez'i. perez kim? redbull 2. pilotu. son turda ise yapması gereken sadece ama sadece 1 tur verstappen'i arkasında tutmaktı. daha pistin yarısına gelmeden geçildi. çünkü adam savunma yapmayı falan unutmuş beyler unutmuş. orada pistten çaylak olmayan bir pilotu koyun, inanın 1 tur dayanırdı, çünkü araç zaten daha hızlı. perez'in yaptığı gibi aracı iyi konumla zaten yerini vermezdin. yapamadı. verstappen'e baya kapı falan değil bildiğin garaj genişliğinde alan bıraktı geçsin diye. sonra kendi atak yaptı verstappen'in kapı deliği kadar bile yer bırakmayacak şekilde konumladı aracı. pilotluk budur.

    goat moat ama 1 tur bile savunma yapamayan goat. yersen tabii. ver en hızlı arabayı metrobüs hattında sürsün, bak o konuda harbiden tarihin en iyilerinden. ama asla bir şampiyon yüreği, karakteri yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın