• 2652
    başlarında futboldan zerre anlamayan, yıllarca aziz yıldırımın yanında takılıp defalarca galatasaray şampiyonluğu görmüş bu yüzden hırslandıkça hırslanan ve galatasaray nefretini bulunduğu mevki ile açıkça göstermekten geri kalmayan bir müteahhit ve yardımcıları ile 9 aralık 2021 lazio galatasaray maçı sonrası gruptan lider çıkmamızın ardından attıkları twitin yorum özelliğini kapatıp iyice düşman olduklarını belli eden oluşum.

    bizide okadar güzel uyuttularki suçu hocada oyuncularda arar olduk. ama geçmiş maçlara baktığımız zaman zaten bizim oyun oynamamız izin vermedikleri, verdikleri hakem hataları ile besbelli.

    arda'ya soyunma odasından ceza keser, irfan can'a görüntüler ortada olmasına rağmen hem kalan devreyi oynatıp hemde 2 maçlık küçük bir ceza verirler ödül niyetine.

    marcao kerem ile tartışır verilebilecek en üst seviyeden ceza verirler, hocanın ayağı çizgiyi geçer yine en süt sınırdan ceza, ama sergene şenola ettikleri küfürlere ödül olarak 1 tane maç ceza, vitorun yardımcısına yaptığı el haraketinden dolayı tebrik.

    bizim cezalar için saat farketmeksizin açıklama yaparlar üstelik yeri gelir saat 19.05 te yaparlar bunu.

    yönetimi değişmeden bu tff'den adil bir davranış beklemek hayalden ötesi değildir.

    bütün kurumlarınız ile rezil olun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın