resim
Mathías Olivera
Takım:Napoli
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Uruguay
  • 56
    2017 temmuz'unda galatasaray tarafından istanbul'a getirilen, taraftarın burun kıvırması sonucunda ailevi sebepler sebep gösterilerek anlaşamadan gönderilen futbolcu. 1 ay sonra getafe'ye 850 bin euro karşılığında transfer oldu. şu an hala orada ilk 11 oyuncusu ve piyasa değeri 12 milyon euro.

    kendisi yerine bekir melih gökçimen'e şans verilmesi gerektiği dahi konuşulmuş. bekir melih ise 2020 eylül ayında muğlaspor ile olan sözleşmesi feshedildikten sonra kulüpsüz kalmış.

    edit: transferin yatmasının asıl sebebinin tudor tarafından istenmemesi olduğu konusunda mesajlar aldım, fikir ve bilgilerini paylaşan yazar arkadaşlara teşekkür ederim. taraftar baskısıyla yapılan veya önlenen transferler tabii ki var ama bu onlardan biri olmayabilir.

    entry girme amacım taraftarın bu transferin önünü kesmesi değil, genel olarak scouting transferi konusunda 4 yılda mentalite olarak değişimimizdi. eminim şu an bu tarz bir isim basına düşse herkes araştırmalar yapar heveslenirdi ama o dönem genel görüş kendisinin carole kadar bile katkı veremeyeceği yönündeydi. aradan geçen 4 yılda oyuncu kendisini oldukça geliştirmiş, paylaştığım şey bu
App Store'dan indirin Google Play'den alın