• 54
    son yıllarda genellikle avrupa'da erkenden havlu atar, teselli olarak kendi ligimizde başarılı olmayı kovalardık. ancak hepimiz biliyoruz ki bizi asıl mutlu eden şey avrupa zaferleridir. arsenal'den dört yedikten sonra gelip burada konya'ya beş atmak kimseyi sevince boğmuyordu. işte tam da bu sezon asıl kimliğimize bürünüp tersini yapıyoruz.

    fenerbahçe'ye yenildikten sonra marsilya'ya dört atınca kimsede fenerbahçe maçının f'si kalmadı. hiç üzülmeyelim, bizim amacımız türk olmayan takımları yenmek. olsun bu sezon da lige erkenden havlu atmış olalım yeter ki avrupa'da kazanalım, gidebildiğimiz yere kadar gidelim.

    iddia ediyorum, hangi galatasaray taraftarına sorarsak soralım; "avrupa liginde yarı final mi süper ligde şampiyonluk mu?" sorusuna istisnasız herkes "yarı final" cevabını verir. gönül ister ki iki kulvarda da başarılı olalım ancak bu sezon için çok da enseyi karartmadan asıl hedefe kitlenmemiz gerekiyor. hedef uzak gibi gözükse de çok değil avrupa'da önümüzdeki beş maçı kaybetmediğimiz takdirde hoop yarı finaldesin. yeter ki inanalım ve destekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın