resim
Andreas Skov Olsen
Takım:Club Brugge
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Danimarka
  • 49
    eski göz ağrımız. medyada ufaktan dillendirildiği kadarıyla pek de eskide kalmamış.

    devre arası sağ kanata takviye yapacağız gibi gözüküyor. bugüne kadar en çok konuşulan isimler hocanın da bizzat söylediği dennis man ile bodo'nun sürpriz yumurtası ola solbakken'di. skov olsen de fizik yapısından tutun yaşına oyun stiline kadar bu iki isimle oldukça benzer bir oyuncu. geçmişte de kendisine epey bir ilgimiz vardı, bu yüzden şu an düşünülüyor olması şaşırtıcı olmaz. konuşulan isimlerin ise yakın profilde oluşu açıkçası beni mutlu etti, demek ki "düşeş kim gelirse alırız" gibi bir düşünce yok, belli bir oyuncu prototipi var teknik ekibin kafasında.

    benzer profilde düşünebileceğimiz birkaç oyuncu;

    - remi oudin
    - edon zhegrova
    - patrik walemark

    edit: sezon sonu sözleşmesi biten adnan januzaj da çok iyi bir tercih olur ama diğer isimler kadar net bir "winger" değil. gelse 3-4 hafta sonra fatih hoca neden forvet arkasında kullanmıyor sitemleri başlar, tıpkı morutan'da olduğu gibi. bizim taraftarda kanat oynayan oyuncu için "kanata hapsetmek" olgusu var. şimdi bakıyorum da kerem'e, keşke her hapis hayatı böyle olsa.*

    bir de federico bernardeschi var ama hem bizim lige düşmez hem de gençleşme ve maaş politikasına pek uygun değil. he gelse çok iyi işler yapar orası başka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın