• 12
    bazı bünyelerdeki mantığa göre mesela galatasaraylı olduğunu söyleyen biri grup açsa 150 kişi de üye olsa saçmasapan bayrak da koysalar oraya,galatasaray da lige yakışmayacak böyle bir mantık yakışmıyor kardeşim bize ya-kış-mı-yor.

    futbol bu, karşılıklı 100 salağın yüzünden iç savaş çıkaracak bir spor dalı değil, olmamalı.

    coğrafi konumu gereği bir şehre bir takıma böyle davranılmaz, ne güzel ya terör olaylarına en yakın şehirin takımısın diye her stadda pkk dışarı pkk dışarı, zaten taraftarı olmayan ya da taraftar bilinci olmayan ya da buna ayıracak zamanı olmayan bir şehir takımısın ülkedeki kaostan en çok etkilenen yerlerin başında geliyosun,takımını 1. lige çıkarmışsın,iyi kötü futbol da oynuyorsun eee ligden düşecek takımlar potasına girince istanbul ve ona yakın takımların medyası seni alaşağı edecek ne güzel iş.

    ne kadar ikiyüzlüyüz biz ya diyarbakır fenerle oynasa diyarın zencilerinin ta..ağını yiyebiliyoruz,ama ihtiyacımız(!) kalmadığında hemen gitsin ölsünler terörist bunlar değil mi bravo bize.

    hayatında ankaradan öte tarafa geçmeyen adamlar kendini bordo bereli zannediyor en kral vatansever oluyor,köken olarak doğu kökenli biriyim,size söyleyeyim doğuda bir takımda yer aldığınızda takımınız kapanabiliyor evet bildiğiniz kapanma, ligden düşebiliyosunuz,maça gidemeyebiliyosunuz,maçtan sonra duş almadan öksüre öksüre eve gidebiliyorsunuz o soğukta,böyle mi gelişeceğiz biz bu imkanlar eşliğinde bi yerlere gelmiş kişilere ya da kulüplere böyle mi davranacağız?

    hani hepimiz kardeştik, galatasaray kupa finalini diyarbakır'da oynadığında orası bizim vatanımız,fakat siyasi ve stratejik olarak kötü bir şekilde yönetilen yöneticilerin eline geçince tü kaka,diyarbakır ya da doğu ayırmayalım,genelde büyük çoğunluğu galatasaraylıdır biliyoruz ama galatasaraylı fenerli diye de ayırmayalım,futbol bu 90 dakika sürer ve biter,çok açık söylüyorum bursasporun galip gelmesini istemek ile bursasporun galatasarayı geçip şampiyon olmasını istemek aynıdır, konumu gereği bursa puan kaybetse daha iyi çünkü bizimle çekişiyolar, yalan mı? eğer yalan diyen varsa biz neden gidip sivası orda 5'ledik, o zaman biz de şöyle düşünseydik anadolu takımı kazansın biz nasıl olsa kazanırız başka bir yıl şampiyonluğu.

    gerçekten sözlükten beklemediğim şeyler okudum ve üzüldüm,kimse bu durumu sallasın demiyorum tabii ama paylaşayım yine de.

    istanbul belediyeler,ankarasporlar,kasımpaşalar layık bize değil mi? onlar olsun hep ligimizde hatta ankaradan öte tarafta kulüp kurulması teklif dahi edilmesin,torpille lige takım yükseltilsin yani böyle geldi böyle gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın