resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 747
    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)

    fenerin ilk golünde faul falan yok bence ama diagne'nin yaptığına faul diyorsan son dk. berkan'ın itilmesine de çalacaksın düdüğü. he ayrıca bence tisserand'ın ikinci sarısı sarı değil, pozisyonu da avantaja bırakmışsın zaten olması gerektiği gibi ama sonra ne oluyorsa birden oyunu durdurup tisserand'ı atma gereği duyuyorsun. pozisyonun sarı kart olduğuna o kadar inanıyorsan avantaja bırak, pozisyon bitince yine ver ikinci sarıdan kırmızıyı. pozisyonun devamında bein sports sağolsun 80 açıdan detaylı göremedik ancak penaltı olduğunu düşünüyorum. inandığını çalabilecek, cesur ve doğru dürüst bir hakem olsa hem penaltı hem kırmızı kart alabilirdik.

    ben halil umut meler'e çok güvenirdim, hatta geçen sezonki 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçında olabilir hakemlerin böyle kötü günleri diyerek bir kerelik kötü yönetim gösterdiğini düşünüyorken, şu anda kendisi hakkında çok olumsuz düşünüyorum. oyunu oynatmaya çalışan bir hakemdi benim gözümde ancak oyunu oynatmaya çalışan hiçbir hakemin vermeyeceği kararı vererek diagne'nin golünü faulle iptal ettirdi. bu kadar hafif müdahalelere faul veren hakemler taraflı-tarafsız bütün izleyicilerin maç izleme şevkini kırıyorlar.

    bence golü iptal ederim, maçı da berabere bitiririm diye düşündü ancak fenerin attığı golle planları suya düştü. ligimizde böyle düşünerek karar veren çok hakem var ve umarım çok uzun süre gündemde kalıp cezasını da çekerek böyle düşünen hakemlere olumsuz bir örnek olur da bizden alıp fenere verdiği 3 puan hayırlı bir işe vesile olur. bunu söylüyorum ama "çok mu inanıyorsun buna?" derseniz; hayır, inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın