• 81
    insanların anlayamadığı şey şu, bir futbolcu durduk yere böyle bir laf edip referandum'da evet deme videoları çekiyorsa, mevcut iktidarın paydaşlarından hatta kuvvetli dişlilerinden biri olduğu muhakkaktır. aynı iktidar sürdüğü müddetçe, bu adam galatasaray'a futbolcu olarak veya başka bir görev dolayısıyla geldiğinde de iktidarın adamı olmaya devam edecektir. iktidar "koş" dese koşacak, "dur" dese duracaktır çünkü itibarını, kişiliğini, ülkesinin geleceğini bir kenara koyup iktidar gücünün ortağı olmayı tercih etmiştir. bunlardan vazgeçen birinin takım sevgisi olmaz. adam ülkesini yakmayı göze almış, bir spor kulübüne acır mı?

    dolayısıyla bu adam zahiren galatasaraylı görünebilir, galatasaray adına forma giyip sahaya da çıkabilir. fakat yaptıklarından ötürü samimi ve inandırıcı bir özür dilemediği müddetçe galatasaraylı olduğu asla düşünülemez. arda da herhangi bir pişmanlık emaresi göstermedi çünkü yaptıklarından pişman değil, iktidara yaranarak bugününü kazandı, göksel abisinin takımı onu ıskartaya çıkarmışken galatasaray'a gelerek yarın camiasız kalmaktan da kurtulmuş oldu. galatasaray'ın şampiyonluğunu çalan çeteyi a'dan z'ye kadar bildiği halde hiçbirini ifşa etmeden, güvenli alanda hamasi sözler söyleyerek galatasaray taraftarıyla dalga geçmeye devam ediyor.

    memleketin değişmez kaderi bu, bir şeyleri önüne paravan edeceksin ki arkada ne halt yediğini görmesinler. vatan, millet, bayrak, atatürk, şimdi de galatasaray. afiyet olsun yiyenlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın