• 824
    karaborsanın önüne geçmek için son derece muazzam bir hamleyi son derece kötü ve iş bilmez bir zamanlama ile yapmış yönetim. yaptıkları kesinlikle doğru bir iş ama bu iş biletlerin genel satışa çıktığı gün, çıktığı saat yapılmaz.

    hem ön satışta hem genel satışta gerek aşı takviminden gerek pasolig sistemindeki işleyişten dolayı eşinin dostunun üzerine bilet alıp daha sonra aktararak maça gelecek olan bir çok insan vardı.

    şuan uçak ve otel rezervazyonunu yaptırmış ama bileti üzerine alamamış mı dersin, eşine, kardeşine, arkadaşına bilet alıp kendisine alamayan mı dersin türlü türlü bir sürü mağdur var. saat 1'de aktarmak isteyen aktardı ama 2'de aktarmak isteyen mağdur oldu. böyle sistem olmaz, bu işin çizgisi bir kaç saat ile çizilemez. zaten daha önce 5 maçlık kombinin normal tek tek alınan maç biletinden daha pahalıya gelmesi gibi komik bir durum ortaya çıkmıştı, bu da ikinci falso oldu bence.

    umarım yönetim bu maç mağduriyetleri giderecek bir çözüm yolu bulur ve bundan sonra tüm sezon geçerli olmak üzere bu devir işine çok katı kurallar getirerek karaborsa işini kökten çözer.

    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın