• 104
    formula 1 2021 brezilya grand prix'sinin 48. turunda lewis hamilton,'la yaşadığı tartışmalı yakınlaşmanın onboard görüntüsü sonunda yayınlanan hollandalı mevcut şampiyona lideri.
    https://twitter.com/.../1460586841674072068
    bu da f1'in yayınladığı tüm açılardan mücadele görüntüleri.
    https://www.formula1.com/...586615244940261.html

    bu olay komiserler kurulu tarafından not edilmiş, fakat devamında incelemeye gerek duyulmadığı açıklanmıştı. devamında öğrendik ki komiserler kurulunun max'in onboard görüntüsüne o anda erişimi sağlanamamış. (kaynak: https://www.pitpass.com/...o-all-Turn-4-footage ) bizim şu an izlediğimiz görüntülere bakmadan bu konu hakkında ceza vermek cidden zor olurmuş.

    benim max'in araç üstü kamerasından gördüğüm şeyse max'in ne iç apex'e dokunmak ne de pistte kalmak gibi bir derdinin olmadığı yönünde. zaten direksiyon hareketinden iç apex'e kapanmak yerine dışa açılarak lewis'e yolu bitirmeye çabaladığını, gazı açtığı yere bakarak da pistte kalmak gibi bir derdinin olmadığını rahatlıkla görebiliriz. düzlükte çizdiği zigzaglar da, bu yakınlaşmada takındığı tavır da büyük çaresizlik örneği. arkadaki aracın hızının o da farkında ve max çaresiz bir biçimde her şeyi denemiş. işin ucunda şampiyonluk olduğu için eleştirecek bir durum bulamıyorum, bu spor hiç bir zaman fair-play'in ya da centilmenliğin ön planda olduğu bir mücadele vaat etmedi bizlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın