resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 795
    15.11.2021 instagram açıklamasının google translate'i;

    bugün güzel bir gün!

    bu son on bir ayda neler yaşadığımı hepinize anlatmanın zamanının geldiğini hissediyorum. bu, şüphesiz hayatımın mümkün olan her şekilde en zor ve zorlu dönemi oldu.

    kaza ilk olduğunda benim için her şey tamamen siyahtı, tamamen kördüm ve yüzüm tamamen yanmıştı. yavaş yavaş sol gözümde görmeye başlamıştım ve bir süre sonra sol gözümle mükemmel görebiliyordum. sağ gözüm ağır yaralandı ve yakın zamana kadar görüşümü geri kazanmayı başardığım yere kadar o gözde kördüm.

    çok uzun bir yol ve birçok ameliyat oldu. göz kapağımın bir kısmını yaktıktan sonra ilk adım, çok zor bir iş olan göz kapaklarımı yeniden oluşturmaktı. daha sonra tüm ailemi test ettikten sonra gözüme kök hücre almam gerekiyordu; ablam %100 uyumluydu! ki bu benim için çok şanslıydı. sonra ablamın gözünden hücreler alıp benim gözüme yerleştirdik. bugün sağ gözümle tekrar görebilmemin belki de en büyük nedenlerinden biri bu. kısa bir süre önce, görmemi geri kazandıran, ihtiyacım olan son operasyon olan kornea nakli oldum.

    bu "kısa" yaşadıklarımı açıkladı. şimdi çok iyi hissediyorum ve doktorlarımdan tam zindeliğe kavuşmak ve ocak ayından itibaren oynamaya başlamak için yeşil ışık alıyorum. bu yüzden şu an tek odak noktam mümkün olan en iyi forma girmek ve kendimi takımım ve ülkem için hazır hale getirmek.

    tüm @galatasaray organizasyonuna teşekkür etmek istiyorum bana verdikleri destek ve inanç çok büyük oldu. koç @fatihterim bu zor zamanımda bir baba figürü gibi oldu ve her zaman yanımda oldu. yönetim kurulundan herkese, teknik personele, sağlık personeline ve ekip arkadaşlarıma kadar bana yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

    tüm galatasaray taraftarlarına ilk günden itibaren gönüllerinizi açtınız ve beni aldınız. hepiniz beni motive ettiniz, cesaretlendirdiniz ve nazik mesajlarınız ve desteğinizle bana çok yardımcı oldunuz. sana asla ne kadar teşekkür etsem azdır ama sahada hepsini geri vermek için elimden geleni yapacağım!

    maça uyum sağlayalım !
App Store'dan indirin Google Play'den alın