resim
Ola Selvaag Solbakken
Takım:Urawa Reds
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.89
Uyruk:Norveç
  • 3
    birkaç gündür ismi takımımızla birlikte anılıyor. aynı dönemde takımımızla adı anılan dennis man ile çok fazla benzer özelliği var.

    ikisi de sağ kanatta oynuyor. ikisi de sol ayaklı. ikisinin de boyu kanat için uzun. ikisi de mevkisine göre güçlü fizik yapısına sahip. ikisi de kanat-forvet olarak kullanılıyor. ikisi de skorer. ikisi de çok hızlı olmasa da çalımla adam eksiltebiliyor. ikisi de yeni transfer stratejimize uygun yaşta (23).

    bu iki isimden, 2021-2022 sezonu ikinci devre için kafada bir şablon olduğunu anlıyoruz. fatih terim basın toplantılarında sık sık halil'in oyunundan çok memnun olduğunu ama tek eksiğin skor olduğunu söylüyordu. belli ki sağ kanat için öncelikle bu skor handikapını kapatacak, forvet özelliği de olan biri düşünülüyor. bu da halil dervişoğlu'nun ikinci devre daha da fazla süre alacağı anlamına gelir.

    sanıyorum hocanın kafasında şöyle bir ileri 6'lı var:

    berkan-cicaldau
    transfer-morutan-kerem
    halil

    bu boşluktaki transfer kısmını da skorer bir kanat-forvet dolduracak gibi. olası bir gedson transferi de orta üçlüde ayrı bir rekabet ve değişim sağlayabilir elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın