• 101
    içimdeki dizginleyemediğim hamilton nefreti yüzünden 2021 formula 1 sezonunda desteklemek zorunda kaldığım pilot, fakat bu durumdan memnun muyum? pek değil.

    formula 1 2021 brezilya grand prixsinde yaptıkları artık sınırı aşan cinstendi. sürüşü bu kadar "piçliğe" vurmak oldukça antipatik gözüküyor. hani startta agresif olmayı, ilk virajda rakibinin yolunu bitirmeyi falan anlıyorum da düzlük boyu zig-zag çizip pistin 20 metre dışına doğru hem kendini hem de hamilton'ı sürüklemek nedir abi? bu artık rakibe yolu bitirip geçilmemeye çalışmak değil de başka bir şey. bu yaptıklarının hepsine kabuldüm fakat siyah-beyaz uyarı bayrağı sonrası radyodan dalga geçer gibi "fia'ya benden selam söyleyin" demesi ekran başındaki beni bile çileden çıkardı. f1 video oyununda kasap lobide takılan çocuk musun kardeşim sen?

    neyse her şeye rağmen umarım bu sene şampiyonluğu kazanır da bu dominasyonu yıkmış olur, ardından da umarım bizim kırmızılı mühendisler düzgün bir araba üretmeyi başarırsa max'i olması gerektiği yere, nefret edilen villain karakter köşemize tekrar oturturuz, yoksa valla bunu desteklemek büyük çile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın