• 69
    galatasaray’ın tek başına formasının şampiyonluğa oynamasındandır. burası ingiltere premier ligi değil.

    galatasaray turkiyedeki en büyük taraftar desteğine sahip olan futbol takımı. futbola ayırdığı bütçe ligteki diğer takımların büyük bir bölümünden daha fazla, geri kalan 2-3 takımla da eşit düzeyde.
    55 bin kişi kapasiteli, akustiği ve planlaması olsun, türkiye’nin en modern stadyumlarından birine sahip.
    tesisleri bir çok rakibine oranla avrupa standartlarında son teknoloji ile donatılmış vaziyette. soğuk odasından, fitness center’ına kadar her türlü moderniteyi barındıyor. a takım, genç takım için ayrı ayrı antrenman sahaları, genç oyuncuların yetişmesi için yeterli düzeyde altyapı tesislerine ve futbol akademisine sahip.

    stad gelirleri, yayın hakları gelirleri, forma satışı ve merchandising gelirleri de ligte yarıştığı bir çok rakibinden kat kat üstün seviyede. sponsorluk gelirleri de cabası. türkiyenin en büyük kurumlarından türk hava yolları sponsorlarından sadece bir tanesi. başında türk futbolunun en kariyerli hocası ve hocaya desteğini esirgemeyen her istediği futbolcuyu alan bir yönetim var. hocayı babası gibi seven taraftar da arkasında.
    55m euro maaş bütçeli takım da verildi kendisine. yeni bir takım kurmak istiyorum dediği zaman da istediği kadroyu kurması için yönetim seferber olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmadı.

    bu kadar imkan ve imtiyazla bir zahmet taraftar da başarı beklesin artık.

    vasatlığa alışmaktan vazgeçelim arkadaşlar. en son ait olduğumuz yer olan şampiyonlar liginde esip gürlediğimiz sezonun üzerinden tam 7 sene geçti.
    galatasaray hakkı olan aslan payını almalıdır ve kuruluş amacından vasat bahanelere sığınarak uzaklaştırılamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın