resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 466
    eğer sacha boey'in dönüşü uzamaya devam edecekse ay sonunda galatasaray'ın fikstürü kolaylaştığı gibi sağ bek olarak denerim. deandre yedlin her ne kadar hücuma çıkmamaya ant içerek savunmasını düzeltmiş olsa da bu galatasaray'ın gol yollarında çok zorlanmasına yol açmaya başladı. hücumlar çok tek yönlü, ve sağ kanattan içeri kesmeye çalışan morutan'ı durdurmak bek bindirmesi olmayınca çok kolaylaşmaya başlıyor.

    ben barış alper'i gerçekten türk adama traore'ye benzetiyorum. gülmeyin, ciddiyim. barış'ın son ürünü daha çok yetersiz ama benzer bir fiziği, adam geçme yeteneği ve bindirme açlığı var. wolverhampton da traore oyunu öğrenene kadar kanat bek ve hatta dörtlü savunmada sağ bek olarak kullanmıştı.

    anadolu sol beki olarak içeri kesen morutan, arkadan bindiren barış alper kadar korkutucu bir görüntü düşünemiyorum. beşiktaş sadece bu oyunu kullanarak şampiyon oldu. forvete de mustafa ya da diagne, halil belki sol kanatta oynar. olası sağ bek defans zaafiyeti için de 1- stoperlerime güvenir, 2- berkan'ı sağ içe atıp van aanholt'a yaptığımız gibi arkasını kapatırım.

    olur bu ya sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın