resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 642
    devre arası kesinlikle yolların ayrılıp genç bir adam bulunması gerek. son kararları zaten berbat. aklında iki şey varsa ikinci geleni yapmalı bu adam. yani düşünmek diye bir şey yok. ben bu adamı yıllardır izlerim yıllardır bu adamın mantıklı bir karar verdiğini görmedim. fizik desen var da yani adamın karar mekanizmasını fmde değerlendirsem 3 falan verir ki inanın 1 ve 2 vereceğim biri aklıma gelmiyor. şimdi genç şöyle fizikli defans yapabilen biri gelse ne olur anlatayım. adam mantıklı kararlar veriyorsa vasat seviyede gider pas atar mesela 3 tane atamaz 5 tane atar. gidip saçma sapan bir savunma yapmaz hiçbir şey yapamazsa birine yapışır. yani gerçekten ortalama bir genç topçu istiyorum çünkü bu adam gelmiş 31 yaşına hala daha 20 yaşında topçu gibi davranıyor. ne gerek var bu paraları vermeye? belki alacağımız adam eskaza patlama yapar kalbürüstü topçuya dönüşür. ama bundan kötü olmaz.

    yani çok defa eleştirdim ama hep yapıcı konuştum. bizimle olmaz falan dedim. ya ben yıllardır izliyorum bu adam hep böyle. bu adamın olacağı bir yer yok. adam bizden uzak olsun nereye giderse gitsin. bir futbolcunun bu kadar kötü karar verebileceğine inanamıyorum. hep beni şaşırtır pva kardeşimiz. bu kardeşimizden gs tarihinde daha kötü tek sol bek carole olacaktır. carole herhalde yere yatsa daha az pozisyon yerdik fakat hiç değilse birini tutardı bu adam kimi tutuyor kime koşuyor ben bilmiyorum. nereye pas atıyor onu da bilmiyorum. neden önüne gelen her şuta rastgele vuruyor ve rakip oyuncuyu gaz fazında bir madde gibi düşünüyor onu da anlamıyorum. ben bu adamı anlamıyorum. yıllardır anlayamadım hala anlamıyorum. fakat o zaman gülerdim şimdi cidden ağlayacak gibi oluyorum için burkuluyor.

    ömer bayram kardeşim bu adamdan daha iyi olabilir. adam hiç değilse pas atıyor. belki atamadığı zamanlar oluyor ama en azından deniyor. caner yıllarca aynı yere kesti bir kere düşünerek orta açmadı bu ülkede yıllarca ekmek yedi. ömer kardeşim de hiç değilse pas düşünüyor hep. bir de yırtınıyor adam. biri hata yapacaksa ömer yapsın. alın bir genç topçu yollayın pva’yı. tutmazsa ömer bayram oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın