• 4034
    algı ve kara propagandalarla yürüttükleri işler şampiyonlar ligi seviyesinde hükmünü yitirdiği için gündelik başarılar için kurulmuş kadrosuyla beraber fiyasko bir şampiyonlar ligi serüveni geçiren futbol takımı.

    başarının getirdiği kibirle beraber bu sezon da şampiyon olalım mantığıyla kurdukları kısa vadeli kadronun duvara toslamasına çok sevindim. boylarının ölçüsü bir güzel aldılar. fenerbahçe'den sonra şampiyonlar ligi'nde sıfır çeken ikinci türk kulübü olmaya çok yakınlar. eğer dortmund veya ajax bir sakarlık yapmazsa bu utancı hak ettikleri şekilde yaşayacaklar. ha utanç dedim ama lafın gelişi, sergen yalçın en başından beri bizim burada ne işimiz var modunda takılıyordu.

    bir genç teknik adam şampiyonlar ligi'ne motive olamıyorsa, uefa'ya gitmek istemiyorum, lige odaklanacağım diye bir lafı ağzından kaçırıyorsa* o teknik adamdan hiçbir halt olmaz. sergen yalçın'a dair zaten hiçbir ümidim yoktu. buralarda iyi hocayım diye sağa sola yutturabilir. edirne'yi geçtikten sonra sokaktan geçen herhangi bir avrupa birliği vatandaşı futbolseverden daha fazla bildiği bir şey olduğunu sanmıyorum. yurtdışına açılsa açılsa iran'a, azerbaycan'a falan gider kısacası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın