• 88
    fifa'ya saldırdılar güldük, gsozluk radyo'ya saldırmışlar güldüm, barça forumuna saldırmışlar güldük de. nereye kadar böyle boş işlerle uğraşacaklar ki?

    insanların ciddi bir şekilde işlerini yaptıkları ntv'de, gol programında her hafta bir anket düzenliyorlar, futbol konuşuyorlar. anlayacağınız bu program üzerine kafa yoruyorlar, sonra geliyor bir grup mundar ediyor güzelim anketleri de programı da. dediğim gibi, tamam ilk yaptığınızda komikti de, yazıktır emek harcayanlara.

    girin forum gibi sözlüğünüzde küfrünüzü yazın rahatlayın, ne bileyim ses getirecek geyik işler yine yapın da kendinizi tekrarlayıp durmayın be abi. o zaman sempatik değil antipatik oluyorsunuz. yeni fikirler üretin, madem bu kadar etkilisiniz o meşhur üslubunuzla "napalım be koduuum? anket anket nereye kadar" deyip bir şeyler konuşun aranızda bulun işte. ama elalemin emek çekerek yaptığı anketleri, programları mundar etmeyin. ayıp yani bir yerde.

    ha bir de böyle şeyleri yapabilecek kadar organize olan bir genç topluluk sosyal sorumluluk projelerinde de bu kadar etkili olsa kim bilir neler olur? neyse işin o boyutuna girmeyelim.

    tanım: organize olabilen yazarlardan oluşan forum-sözlük.

    edit: kaç tan anlatım bozukluğu varmış lan bunda. kusuruma bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın