• 340
    bir takım yazarlar tarafından eski olması ile övülen , gerçek bir galatasaray taraftarı olduğu söylenen yazar. tanımam etmem , fakat yazdıkları benim için en olağan kriter şu an. kendisi rijkaard için sürekli olarak bir takım şeyler söylüyor , onun da dışında bi üst satır'da bahsedildiği gibi çok enteresan söylemler içinde.

    diyorum ya tanımam etmem. fakat hıncal uluç'da galatasaray taraftarı olduğu söylenen bir insan. beni kim hangi takımı tutuyor , ne düşünüyor hiç ilgilendirmez. gördüğüm kadarı ile bu yazar abi "ben demiştim" demek ve ilgi çekmek için bir şeyler yazıyor. yoksa galatasaray taraftarı olmak prekazi görmüş olmuş değildir. misal benim babam'da galatasaray taraftarı. benim babam mesela yürüyecek sağlığı olmadığı halde oy vermek için kongre yolu tutmuş bir insan. ya da benim babam ben yeni açık tribün'de maç izlerken bana haber vermeden kapalı'da maçı izleyebilecek kadar ruh hastası bir insan. benim babam metin oktay imzalı sigara paketi'ni attığı için annem'le her fırsatta kavga edebilen bi insan. ben babam'ın reklamını yapmıyorum , konu nereye geldi.

    sonuç olarak bazı insanlar sırf "konuşulmak" için bir şeyler yapar. eğer bu abi'yi "dokunulmaz" yapan şey "prekazi bile görmüş olması" ise benim dedem ondan daha galatasaray'lı. ki dedem ömrü boyunca maç'a gitmemiş birisi. ama bu abi sürekli olarak "rijkaard ne kardeşim" , "galatasaray fenerbahçe" falan diyen bir insan. yok yani , ben de çok eleştirdim camia içinde olan insanları ama onun gibi tutarsız ve yersiz değil. şu an galatasaray süper lig'de 1. sırada , uefa'dan elenme şeklimiz ve şartlar belli , oyun sistemi - mantık belli. tüm bunlar ona bir gelişme değilde gerileme olarak geliyorsa ben kendisini eleştirmek bir yana ; eğer haklı ise onu galatasaray antrenörü olarak görmeyi isteyecek kadar destekliyorum.

    sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın