• 68
    luiz gustavo'nun sakatlanması elbette iyi değil, ancak fenerbahçe için en azından orta sahada zajc-pelkas ikilisiyle toparlanma emareleri gösterebilir. tabi valencia ve altay'ın sakatlıkları şüphe yok ki kötü oldu. onların ikameleri daha zor. berke ve serdar pek güvenilecek isimler değil.

    luiz gustavo yaklaşık 1 seneye yakındır rezalet oynuyordu. bugün yenilen ikinci goldeki savrukluğu yalnızca bu dönemin bir parçasıydı. böyle çok vurdumduymaz hareketleriyle fener'i yakmıştı. belki beklenmedik anlarda skor yaratıp, takıma hayat verebiliyor, ancak yine bu akşamki gibi çok alakasız yerlerde de takımının gardını düşürebiliyor.

    yalnızca gustavo'nun yokluğu fenerbahçe'yi olumlu etkileyebilirdi, hele ki mesut'un da olmadığı bir senaryoda. irfan, zajc ve pelkas bu kadroda çıkabilecek en iyi orta alan oyuncuları. defansif zaafiyet yaratabilir elbette, ama onda da gustavo'nun durumunu baz alırsak pek bir şey değiştirmeyecekti.

    gustavo'nun eksikliği fener'e olası bir avantaj yaratacaksa bile valencia ve altay'ın yokluklarıyla bir anlam ifade etmiyor tabi bu durum. bizimle oynayacakları maç da dahil olmak üzere -eğer ki sakatlıktan kurtulamazlarsa- epey zorlanacaklarını düşünüyorum. nef arena'da bunları parçalamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın