• 145
    açıklamaları büyük hayal kırıklığıdır. entelektüel seviyesi değil türk futbolunun akademik camianın bile üstünde olabilir ama futboldan anlamayan adamlara bu açıklamaları yaptıracak, masa başında savaşacak konuma getirirseniz bir sonraki maç sizi daha fena doğrarlar. kimse ortam yumuşar da hakemler bize olumlu bakmaya başlar falan demesin ortam öyle bir ortam değil. olayı çok yanlış anlamış bu yöneticiler. taraftar ne bekliyor bunlar ne diyor…

    geçen sene* türk futbolunun en şaibeli (belki de şikeli) şampiyonluğunu almış ve her türlü pişkinliği ve çirkefliği devam ettiren bir rakibe karşı hafif de olsa doğrandığımız bir maçtan sonra “haklı galibiyet” falan diyemezsin. taraftarı rezil etmiştir. futboldan ve türk futbolunun ruhundan anlamadığını göstermiştir. centilmenlik böyle olmaz. fatih hoca da bu adamlarla uzun vadede çalışmaz. doğranmalar ve bu tavırlar devam ederse ya hoca ya yönetim sezonu tamamlamaz. hoca bu adamlara tahammül edemez. hoca gider bu adamlarla kalırsak başımıza da daha kötü işler açılır. bu işin galatasaray büyüklüğü ile falan alakası yok. anormal bir dönemden geçiyoruz, siyasi ve sosyal olarak çok ciddi bir operasyon var üstümüzde son birkaç yıldır. galatasaray büyüklüğü bu operasyonu yıkmalıydı asıl ama yıkamadı ve umut görünmüyor.

    şu açıklama beni maç sonundaki kadar üzmüştür, yazıklar olsun…

    https://twitter.com/...727102746853382?s=21

    ekleme: fatih hocadan ilk fırsatta bu açıklamaya hafif de olsa bir gönderme bekliyorum. ayrıca keskin aklını doğru kullanabilmek için önce içinde bulunduğun ortamın ruhunu iyi anlıyor olmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın