• 14
    nihayet gündem olmaya başlayan konu. bir büyük takımın bu kadar kötü korner istatistiğine sahip olması tarihte pek görülmemiştir heralde.

    kimse kusura bakmasın, çok savunduğum hocayı burda yerden yere vurmak zorundayım. çok büyük bir rezalet bu, çünkü "çalışmamak", "önem vermemek", "savsaklamak" dışında hiçbir açıklaması yok. hocanın yanında yardımcı olarak takılanların da hiç dikkatini çekmemiş belli ki, ulan biz bu kadar korner atıyoruz bir tane gol yok şu işe bir el atmak lazım dememişler.

    eğer bu kadar basit bir olayda bile etki yaratacak bir durumunuz yoksa en tepeden en aşağıya, fatih terim'den maç analistine kadar, bu kulübü terkedin. 15 yıldır bu takımın maçlarına gidiyorum, son dönemde her kornerde sinirlerim bozuluyor yine pozisyon yaratamayacağız diye. bunu hiçbirinizin görmemesinin açıklanacak bir tarafı var mı?

    bu arada gol olmasını, pozisyon olmasını geçtim artık. alan savunmaları çok başarılı olduğu için çoğu takım bir senaryo deniyor kornerlerde. bazıları ön direğe çevik adam kaçırıyor (nitekim beşiktaş maçında golü böyle yedik), bazıları kısa paslı başlıyor, bazıları direkt ceza sahası dışına şut pozisyonu hazırlıyor,, bazıları tüm takım kalenin dibine doluşuyor vs. vs.
    biz ne yapıyoruz? bu seneye kadar topu bile yetiştiremiyorduk ya, bu sene gelişme katettik artık direkt kalecinin kucağına yayıla yayıla giden bir top gönderiyoruz ve her seferinde de aynı şeyi yapıyoruz.

    yazık yahu vallahi yazık.

    edit : sinirim geçmedi, unuttuğum bir konu olmuş. bir şey denediler haklarını yemeyeyim, takımın sol bekini sürekli sağ taraf kornerlerine gönderdiler. tam yükleniyoruz, hızımızı almışız, sol bek 2.5 dakikada sağ kornere gidiyor. sonra o da kalecinin eline şişiriyor topu, geri de dönemiyor. korneri geçtim artık savunmanın da dengesi bozuluyor. neyseki bu gudubetten vazgeçtiler, artık "savunmamızın dengesini bozmadan" berbat korner kullanıyoruz. tebrik ediyorum bu ilerleme için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın