• 1
    "şimdiye dek gelmiş geçmiş ne kadar galatasaraylı emektar futbolcu varsa onlar için iş bulma niyetine düşelim" dedirten başlıktır efenim.

    şöyle ki son zamanlarda bu galatasaray'dada çok görülmeye başlayan, yaşlandım ama takımımdan ayrılamıyorum, çok seviyorum, mümkünse jübilemi burda yapmak istiyorum diyen futbolcular için geçerlidir. galatasaraylı futbolcularımız biz taraftar için çok değerlidirler, lakin her taraftar kitlesi gibi, bu oyuncu miladını doldurunca istenmeyen oyuncu haline gelir takımda.

    ben* bunu şiddetle kınıyorum ve diyorum ki:
    "neden onca sene bu formayı taşımış, ter dökmüş, bizi hem sevindirmiş hem de üzmüş olan insanlara galatasaray camiası içinde iş bulmuyoruz."**

    misal bir emre aşık. galatasaray için yedek külübesinde oturmayı hiç dert etmiyor, yeterki takımın yanında olayım, eğer sakatlık çıkarsa oyuna girip elimden geleni yapayım diyor. onu ben şahsen imkanım olsa
    galatasarayın motivasyon antrenörü ilan ederdim. genç, yedek bekleyen oyunculara moral verir, hikayesini anlatır, ve bu şekilde hem altyapıya katkıda bulunur, hem sevdiği kulübün hep yanında olur.

    veya ayhan akman. herkes ayhan'ın artık futbolu bırakmasından yana.

    ben ayhan futbolu bırakmasın diyorum.

    onu rijkard'ın yanına verelim. büyük derbilerde, galatasaraylı oyunculara "hakem görmeden nasıl karşı takımdaki oyuncuyu tahrik ederim" taktikleri verir. topu uzun süre ayağında tutabilme ve rakip oyuncu tarafından faule maruz kalma stratejileri.

    tugay kerimoğlu mesela bakınız a2 altyapıya antrenör olarak geldi. kopamıyor bir türlü. her galatasaraylı gibi oda yuvada kalmak istiyor.

    ben bide ergün penbe'yi galatasaray takım psikoloğu olarak önermek istiyorum. ergün'ün konuşmasına bile gerek yok, oyuncularımız anlatsınlar, ergün dinlesin. adam etrafına öyle bir sakinlik saçıyor ki bakın görün fenerbahçe derbilerinde bile tahrik neymiş, küfür yemek neymiş, hiç umurlarında bile olmaz takır takır futbol oynarlar bizimkiler.

    kralımız hakan şükür'ümüz, çok dua biliyor. aynı bir imam gibi. orada burada yorumculuk yapacağına, bizim takımın imamı olsa ne güzel olur. birzamanlar bir hoca vardı, bayan volleybol takımına dua okumuştu. gülmeyin neden olmasın. ali samiyen stadının 4 bir köşesine kurşun döktürse, nazar duaları okusa, fenerin kadiköyde tuttuğu büyücülerden daha çok sevap işlenmiş olur takımımıza.

    (u: bu başlık ironi içersede bütün saydığım oyuncuların ayrılmasını istemememden kaynaklanan, kendime ait bir koruma modudur)
App Store'dan indirin Google Play'den alın