• 58
    futbol maçı anlatımı berbat olan spiker. genelin beğendiği bir spiker olmasına da şaşırıyorum.

    19 ekim 2021 paris saint-germain rb leipzig maçını anlatmış kendisi. az önce maçın özetini izledim. birader niye her pozisyonda "gol pozisyonuuuu" diye bağırıyorsun? tamam haklısın gol pozisyonu da, özeti izlerken kulak tırmalıyor.

    hayır bir de o kadar şartlamışsın ki kendini "gol pozisyonu" diye bağırmaya, adam topa vurduktan sonra söylediğin oluyor bu isim tamlamasını. top auta çıkıyor bu abimiz daha yeni bağırıyor "gol pozisyonu" diye. arada bir başka şeyler söyle benden sana tavsiye.

    geçenlerde de bir milan maçı özeti izledim. sanırım atletico madrid maçıydı. orada da milan'ın kalecisi her kurtarış yaptığında "mike maignan" diye bağırıyor. maignan desene oğlum sadece. tamam ağıza güzel oturuyor söylemesi eğlenceli de bir olur iki olur. fazlası benim kulağımı tırmalıyor birader. maignan de geç.

    ayrıca ses tonu da spiker olmak için yeterli eşsizliğe sahip değil. sıradan bir ses tonu var. ne bileyim bir yalçın çetin, bir ercan taner'e bakıyorsun, adamlar ses tonundan belli ediyor kendini. beğenmediğimiz melih gümüşbıçak'ın ses tonu da mükemmel mesela. ama o maç anlatmayı bilmiyor o ayrı mesele.

    sabah sabah 6 dakika içinde en az 10 kez "gol pozisyonuuuu" haykırışını duymak sinirimi bozdu, bayağı da yazmışım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın