• 29
    ''anamız dikilmiş yine şu tutarlara bak''

    bir harfini değiştirdim ancak kendisinin disiplin kuruluna sevk edilmesinin sebebi tam olarak bu twit. şu twite yapılan savunma mı daha komik yoksa şu twitin sırf muhalif biri tarafından atıldı diye disipline verilmesi mi bence bunu tartışmalıyız. ahmet tirali savunması nedeniyle eleştiriliyor ama ortada gerçekten öznesi olmayan bir küfür ve twitterda oka boka küfürlü twit atarak eğlenen ve bu hareketlerini kimsenin ciddiye almadığı genç bir üyenin ciddiye alınarak disipline verilmesi gibi komik bir durum var.

    öncelikle emre akyazıcı ile ilgili görüşlerimi daha önce de belirttim. çok tuttuğum biri değil. sarkastik takılıyorlar fikirlerini uçlarda ve küfürlü beyan ediyorlar. dikkat çekme, etkileşim alma amaçlı yapıyorlar bunu. çoğul konuşuyorum çünkü kendisi tek değil. müridleri var bir de. kimse de ciddiye almıyor bu tayfanın küfürlü üslubunu ama birileri almış. komedi yemin ediyorum. sebebin şu twit olduğunu öğrenene kadar birilerine ağır küfür etti falan zannediyordum ama alakası yokmuş.

    kendisini seven biri değilim, karakter olarak henüz oturaklı hale gelmediği bir yaşta kulübe üye yapan sistemi de sabaha kadar eleştirebilirim ama şu twit için disipline verilmesi ayrı, ciddi savunma yapmadı diye avukat eleştirilmesi ayrı ve liselilere herşey serbest liseli abileri ihraç etmediler diye mağduriyet yaratılması ayrı bir komedi. arda'nın fatih terim sever adamı tezavhüratından ceza almasından daha ağır bir şey olurdu şu twit yüzünden ihracı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın