• 192
    galatasaray genel kurul üyesi ve geçmiş yönetim kurulu üyelerinden.

    kendisini galatasaray’ın sahibi zanneden bir tavır sergileyen lisecilerden birisi daha.

    -galatasaray’ın yaptığı falcao transferini eleştirirken, ticarette basiretli tacir tanımını kullanan hukukçu. sorsanız futboldan çok iyi anladığını iddia eder. futbolda her transfer tutacak diye bir kural yoktur sayın doğan. falcao’nun nasıl bir futbolcu olduğunu dünya biliyor ama tutmadı işte. ben bunu söyleyen kişi ki falcao’nun transferini isteyen birisi değildim. tutmayan bir hatalı transferden hareketle yönetime saldırmak futbol cahillerinin işidir. on transfer yaparsınız, dördü beşi tutarsa büyük başarıdır ama siz bunu bilmezsiniz. gerçi bilseniz de aynı saldırıyı yapacağınızdan eminim.
    -geçmiş yönetime duygu sömürüsü yapıyorsunuz dedikten hemen sonra duygu sömürüsü yaparak genel kurul üyelerini ibrasızlık oyu vermeye teşvik etmiştir.
    -divan kurulu üyelerinin hassasiyetlerini kaşımış ve adeta deprem yaratmaya çalışmıştır.
    -eski yönetimi kanserli ur olarak tarif etme gafletine düşmüştür.
    -tıpkı ahmet özdoğan gibi galatasaray’a zarar verecek bir konuşma yapmıştır.

    sayın özdoğan ve sayın doğan belli ki birlikte hareket eden iki liseci. o kadar liseciler ki ellerinden gelse mustafa cengiz yönetimini giyotine gönderecek kadar insafsızlar. buna gücünüz yetmez sayın özdoğan, sayın doğan. otuz milyon galatasaray taraftarı buna izin vermez.

    mustafa cengiz yönetimini kanser olarak yorumlayacak kadar gözü kararmış sedat doğan. yazıklar olsun sizin gibilere.

    mustafa cengiz yönetimini koşulsuz destekleyen birisi değilim ama bu iki zatın konuşması galatasaray’ı adeta torpilleyici konuşmalardır. bu gibilerini camiadan uzak tutmak gerek diye düşünüyorum.

    belki de kaan kançal’ın dediği gibi kişisel nefrettir bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın