• 8
    lige iyi bir başlangıç yapan, son dört maçtır berabere kalan ve ligde 8 hafta sonunda mağlubiyeti olmayan (trabzonspor'la birlikte) bir rakibe karşı kendi seyircimiz önünde ve yine gündüz oynayacağımız maç.

    hatayspor'u tff 1. lige çıkartan, sonrasında penaltılarla süper lig kapısından dönen ilhan palut geride kalan 8 hafta 4-1-4-1 formasyonuyla oynamış. aslında geçen sezonun sonlarına doğru sami yen'de oynayıp 1-0 emre akbaba'nın golüyle kazandığımız 28 nisan 2021 galatasaray konyaspor maçı na benzer bir oyun bekliyorum konyaspor'dan. hatırlarsanız iyi kapanıp pek pozisyon vermeden maçı tamamlamışlardı. bu sene ise geri dörtlüsü aynı olup biraz daha skor üretebilen bir orta sahaları var, biz ise neredeyse o gün ki ilk on birden en az 6-7 farklı isimle sahada olacağız. her takımın yaptığı gibi yine ön alan baskısıyla başlayacaklarını bilmeyen yoktur herhalde. bizim bu baskıyı nasıl kırabileceğimiz ve oyunu nasıl hızlandırabileceğimiz ve ne kadar çabuk hücum edebileceğimiz yine çok çok önemli olacak.

    21 ekim 2021 lokomotif moskova galatasaray maçı ndan önce herhangi bir sürprize mahal vermeden mutlak kazanmamız gereken maç, çünkü yeterince bonkörlük yapıp yine puanları saçtık sezon başında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın