resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2192
    kendisinin ücret durumunu ''o bu kadar alıyorsa, diğeri bu kadar alıyorsa'' mantığı ile konuşmanın çok anlamlı olmadığı oyuncumuzdur. o mantıkla gittiğimiz zaman herkesin maaşları 2 milyon euro bandına oturuyor. o zaman sacha boey, van aanholt kadar alsın, morutan, feghouli kadar alsın, cicaldau belhanda'nın aldığını alsın. bu liste uzar gider.

    tabii ki çok aşağıda kalan genç oyuncu kontratlarında iyileştirmeler yapılır, ama bu kulübün uygun gördüğü ödüllendirme şekli ile olur. primlerle, kazanılan kupalarla, oynadığı dakikalarla yapılacak iyileştirmeler son derece makuldur. tek taraflı iyileştirmeler pazarlık konusu yapılamaz. şüphesiz ki takım o balansı bir şekilde sağlar. zaten yönetim, hoca, kaptanlar ve tecrübeliler prim konusunda destek atıyorlardır kontratı aşağıda kalan oyunculara.

    ama oyuncu derse ki ben şu takımdan 1 milyon euro kazanacağım ve gitmek istiyorum, kulüp de bonservisini belirler, herkes mutlu olarak ayrılır. kerem iyi bir oyuncu ancak yeri dolmaz bir oyuncu değil. yerine barış alper formayı alsa hiç bir zararımız olmaz, hatta onyekuru gelse de zararımız olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın