resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 431
    sergen yalçın’la yaşadığı olayda ben en çok kendisi ve ailesi adına üzülüyorum açıkcası. sergen yalçın’ın kenarda ettiği küfürleri bence duyması imkansızdı. duysa duysa 4. hakem duyardı ama onun da duyduğunu zannetmiyor. bu sebeple sergen’in 2 ekim 2021 beşiktaş sivasspor maçı‘nda küfürden dolayı değil tepkiden dolayı kırmızı kart gördüğünü düşünüyorum.

    gel gelelim yayıncı kuruluşun görüntülerine göre sergen maçın hakemi yaşar kemal uğurlu’ya aleni şekilde küfür ediyor. geçtiğimiz yıl soyunma odasında bir başka arkadaşının çektiği videoda ortaya ettiği küfürler sehven sosyal medyaya yayıldığı için arda turan’a 2 maç ceza verildi. normal şartlarda yayıncı kuruluş ekranlarına yansımayan ve kimseyi hedef almayan bu küfürülü videonun delil olması hukuken imkansız iken art niyetli tff işgüzarlık yaparak hukuksuz bir şekilde galatasaray’ı cezalandırdı.

    sergen’in küfür olayında ise suç teşkil eden görüntüler yayıncı kuruluş ekranlarına yansımış olmasına rağmen ceza veremeyip kendi hakemlerini resmen rezil duruma düşürdüler. öyle bir tff düşünün ki; küfür yiyen hakeminin arkadında bile duramıyor.

    şimdi acaba yaşar kemal uğurlu ve ailesi ne düşünüyor ve nasıl hissediyordur. en çok onlar adına üzülüyorum.

    bu arada bjk-gs derbisi 2 hafta sonra değil 3 hafta olsa sergen 2 maç, 4 hafta sonra olsa 3 maç olacaktı. ama derbi 2 hafta sonra olduğu için sergin’in cezası 1 maç ile geçiştirildi.

    son olarak eğer yaşar kemal uğurlu kendisine ve ailesine yönelik edilen bu küfürleri içine sindirebiliryorsa gönül rahatlığıyla tepki vermeden hakemleğine devam edebilir.

    afiyet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın