• 181
    --- alıntı ---

    maça çok hızlı başladı galatasaray, bol şut attı kaleye takım. yılmaz vural’ı da tebrik ediyorum (hocanın çok da umurundaydı, captano tebrik ediyormuş, peh), hakikaten iyi futbol oynayan, bol pas yapan bir takım yaratmış. şanssızlığı formu yükselmekte olan galatasaray’a denk gelmesiydi.

    kayseri maçındaki gibi forvette baş döndürücü bir tempoyla dönerek oynadı galatasaray. giovanni, arda, jo, keita dörtlüsünün hangi mevkide oynadığını tesbit etmek güç oldu kasımpaşa savunması için. çok adam kaçırdılar. şansları vurulan toplardan sadece 1 gol çıkmasıydı maçın başında.

    ikinci devre biraz daha temkinli başladı galatasaray. belki de yorgunluk etkili oldu. ama yorgunluktan başka sebepleri de vardı. çok ağır hareket eden, rakibinin yanında koşmaktan başka bir şey yapmayan mehmet topal, ikinci devre stoper gibi oynamaya başladı. zaten topa basma, top kullanma konusunda bu sezon yetersiz olan ayhan iyice yalnız kaldı orta sahada. mehmet topal’a kafayı takmışım gibi gelebilir ama kişisel bir şey değil, futbolun gerçekleri bunlar. ama hoca benden farklı bir şeyler görüyor sanırım. ya da elindekilerin en iyisi belki de.

    atletico maçında arda tek başına galatasaray’ın hücum gücüydü. ama bu maç jo ve giovani çok yardımcı oldu arda’ya, üzerindeki yükü aldı. keita da belki de sabri sayesinde çok daha etkiliydi.
    rakibin üzerine buldozer gibi giden bir hücum gücü. galatasaraylı’ların istediği, özlediği takım bu işte.

    sanki avrupa kupası’nı ayak bağı görüyorlarmış da elenince üzerlerindeki baskı kalkmış gibiydi.

    dikkat çekenler :

    arda turan : yine takımın lideriydi. golünü attı, gol pasını verdi, rakibi kovaladı.
    giovani: geldiğinden beri ilk defa oynadı sanki. işte bizim beklediğimiz gio bu. delici forvet nasıl olurmuş görmüş olduk. sezon sonu bonservisi alınmalı. (sözlük sana söylüyorum, haldun üstünel sen anla)
    jo : büyük bir futbolcu. belki çok etkili değildi, biraz kaçak güreşti ama işi bildiği, bu takımın santraforu olduğunu gösterdi. sezon sonu kesinlikle bonservisi alınmalı. (sözlük sana söylüyorum, haldun üstünel sen anla)
    caner: galatasaray takımının sol bek oynamayı öğrettiği bir oyuncu. sezon sonu bonservisi kesinlikle alınmalı. (sözlük sana söylüyorum, haldun üstünel sen anla)
    neill : bu sezonun en önemli transferi.
    servet : taştır taş.
    sabri : yine saçma sapan vurdu toplara, yine yenen golde uyudu. ama lazım bu takıma.
    ayhan : futbol onu bırakmış, bir söylemeli.
    elano : çok hatalıydı, oynaması gerekirdi.(ulan)
    baros : takım böyle oynarsa, kadroya girmek için çok çalışmalı.
    kewell : takım böyle oynarsa, kadroya girmek için çok çalışmalı.
    rijkaard : ilk sezonunda şampiyonluk beklemediğimiz ama takımı ısrarla şampiyonluğa taşıyan hocamız. orta sahanın ortasında m.topal, m.sarp, ayhan gibi adamlara mecbur olası kendisi için üzücü.

    sakin ol hayat da senin şampiyonluk da galatasaraylı.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...ay-kasmpasa-4-1.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın