• 337
    --- alıntı ---

    ağladım gözyaşlarım döndü denize
    ben derdimi kimseye söyleyemedim
    kurşunlara gelirken arka mahallede
    düştüm de yerlere bir of demedim

    --- alıntı ---

    maç yazısıysa maç yazısı, iç dökmekse iç dökmek. başlayalım bakalım.

    söylenecek çok bir şey yok. 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçında yapmadığımız rotasyonu bu maçta yaptık. sonucu ortada. son 2 maçta golümüz yok, son 4 maçta 2 puan alıp 10 puan bıraktık.

    daha enteresan olanı: bu maçta bizi 3'leyen kayserispor puan olarak bizden üstte.

    hani alanya maçı sonrası hoca "soyunma odasında ağlıyor çocuklar" dedi ya ıslık var diye, o ağlayan çocukların hesabına paraları yatıyor. ben o gece sabaha karşı 4'te eve girdim. ağlamaksa ağlamak, anamızı ağlattın hoca ne kaldı geriye allah aşkına?

    bir allahın kulu ne olur bana anlatsın adam akıllı, kasımpaşa - trabzon - alanya ve kayseri maçlarında takım ne oynadı? ne yapmaya çalıştık da yapamadık yahu bunu anlatın bana! çünkü benim gördüğüm hiç bir şey yapmaya çalışmayan bir takım olduğuydu sahada bu 4 maçta. ne zaman değişecek? işler biraz beklenenin dışında gidince hemen babel hemen ömer bayram.

    ağlıyormuş da üzülmüş de! hocam biz ağlıyoruz? 30 milyon taraftarı ağlatıyorsun, ne yapalım şimdi? kim utanacak? kim bir şey yapacak?

    3 sene, 3 sene. hocam bizim günümüz yok günümüz! 1 günümüz yok bizim hangi 3 senemizi sana bağlayacağız, neye göre bağlayacağız? genç takım kurmuşsun, dinamik takım kurmuşsun peki hepsine kabul. nerede hocam bu gençler? hani dinamizm? çocuklar bir arada 45'ten fazla oynayamıyorlar ki babel sevdasına feghouli sevdasına! hani hocam oynat da görelim 2 maç 3 maç 90'ı oynamamış oyunculara rotasyon yapıyorsun!

    atalay'ı attık sahaya. neden? soruyorum ya neden kayseri'den 3 yemiş bir takım olarak sahaya 79'da atalay'ı atıyoruz? ne oynayacak o çocuk? takımın neyi kalmış da ne oynayacak da ne göreceğiz mesela?

    takımının (bana kalırsa) en önemli ismi berkan, istanbul'da bıraktın adamı. getir oynatmayacaksan da oynatma geri götür ne kaybederiz? cicaldau, getir geri götür. ilk yarıdan maç 2-0 olunca sahaya hemen morutan ve kerem'i atıyorsun ama? ne oldu patladı rotasyon tabi.

    adamlar dirençli, adamlar fizik gücü ile oynuyor. türkiye burası, herkes bülent uygun sivasspor'undan beridir bunu oynuyor zaten.

    aklım almıyor halen savunmadan pasla çıkmaya çalışmayı! halen o kısa pas ne varsa onda halen o kısa pas. mami'yi 11'de görünce "iyi bari vururuz ileri uzun topu dönenleri toplarız ya da o indirir bir şeyler yaparız" dedim ama yok.

    ne yapıyosun hocam? ciddi ciddi sıfır şaka ile soruyorum ne yapıyorsun? bu mu ya fatih terim? bu mu bizim bildiğimiz fatih terim? bana anlat hocam de ki "evet bu".

    yahu çık de ki bana "bu takımı küme düşürmeye oynatıyorum lan bu sezon" tamam. kabullenmem ama en azından anlarım kafamda bir mantığa oturur.

    şimdi de "1 ocak'ta taş gibi takım olacağız" diyorsun hocam, neye göre olacak bu taş gibi takım? babel - feghouli ile mi? ya da transfer mi halen? city miyiz hocam biz? psg miyiz? kimi istiyorsun, söyle o alınsın. ama sana söylüyorum, sana ileri uç messi - ronaldo - neymar kursak senin takımın yine aynı olacak. aynı olacak, bunu oynuyoruz çünkü.

    hocam 1 tane korner organizasyonu. 1 tane. 2 maçta toplam 20'den fazla korner attı takım, bir tanesi bir kişiye isabetli olmaz mı? birine vuralım ya. bak adam kornerden bile değil benzeri duran toptan çaktı golü, izledik. neden olmuyor hocam? neden? bana bunu anlat, 1 ocak 2022'de bu takım kornerden gol atmaya mı başlayacak?

    duran top silahımız yok, hücuma çıkamıyoruz, takım top oynamıyor 1 ocakta ne değişecek hocam? neyi değiştireceksin hocam? yahu paramız yok paramız, kulübün parası yok neyi değiştireceğiz?

    söylenecek hiç bir şey yok. hiç. sıfır.

    hani nazım hikmet'in bir şiiri var, bilir misin bilmiyorum hocam. ben çok severim.

    "ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
    ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
    kabahat senin,
    — demeğe de dilim varmıyor ama —
    kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!"

    yani kabahat senin demeye dilimiz varmıyor belki, ama kabahatin çoğu da senin hocam.

    bu yüzden artık zaman senin galatasaray'a son hizmet zamanın hocam. kim kabahatliyse bu tabloda, onun hizmetinin zamanıdır bu zaman artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın