• 67
    emre kılınç umarım sol önde oynayıp güzel bir performans gösterir ve geri kalan maçlarda kerem'i daha verimli olacağı son 20-25 dakikalarda o bölgede izleriz.

    feghouli olmuyor olmayacak, ikinci yarı yine ilk çıkacak isim olur büyük ihtimalle. mohammed'in de etkili olabileceğini düşünmüyorum, çünkü taraftar bu maçta patlama yapmasını bekliyor. galatasaray'da maç öncesi beklentiye girilen hiçbir futbolcu bugüne kadar bekleneni veremedi.

    assunçao - taylan ikilisi de ilk maçları olduğu için birbirlerini bozacaklarını düşünüyorum, umarım olmaz ama, ikisi de tek oynamayı seven tarzda futbolcular. taylan - assunçao - morutan --> 6-8-10 şeklinde oynamamız en mantıklısı. fakat büyük ihtimalle yan yana deneyip ikisinden de verim alamayacağız.

    muhtemel 11'de bulunan orta sahadaki 5 isim de topla haşır neşir olmayı seven futbolcular. birbirlerini tamamlayabilirlerse çok rahat kaleye gidebiliriz. fakat arka taraftan hiç ümitli değilim. özellikle beklerimiz böyle dengesiz oynamaya devam ederlerse karşımıza çıkan her takım çok rahat kanatlardan tehlike yaratabileceğini bildiğinden çok sıkıntı yaşarız.

    sözün özü; sıkıntılı geçeceğini tahmin ettiğim maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın